Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme!

Venäjän Kauppatie-lehti, venäjäksi Torgovyi Put, on ilmestynyt säännöllisesti jo elokuusta 1993. Vuonna 2018 vietämme 25-vuotis juhlavuotta!

Venäjän Kauppatie -lehti tarjoaa mahdollisuuden kuukausittain kohdistaa ja päivittää mainosviestinne suoraan venäläisasiakkaille. Lehti jaetaan Suomesta kiinnostuneille lukijoille, pääasiassa Pietarin talousalueella, erikoismessuilla ja päätien Pietari – Suomi -varrella. Kuluneiden vuosien aikana lehti on saavuttanut lukijoittensa ja asiakkaittensa keskuudessa kiistattoman Ykkösmedian aseman. Venäjän kauppatie -lehti on erinomainen ja edullinen ilmoitusväline silloin, kun halutaan tavoittaa Suomeen saapuvat venäläiset ostomatkailijat.

Lehti painetaan Venäjällä, mikä mahdollistaa tarkan aikataulun noudattamisen mm. messuosallistumisiin nähden. Jakelun painopisteen siirtyminen Venäjän puolelle parantaa ilmoitusten tehoa, sillä päätökset siitä, minne ostosmatka suunnataan, tehdään jo ennen matkaa tai viimeistään sen aikana.

Olemme kaksinkertaistaneet lehden saatavuuden Pietarissa, sekä tieosuuksilla Pietari – Viipuri – Vaalimaa – Lappeenranta – Imatra. Aktiivinen, 24 vuoden aikana kehittynyt täsmäjakelu takaa mainossanoman perillemenon niin liike-elämän ytimeen messujakeluitten kautta kuin matkaajankin tietoisuuteen.