Aineisto-ohjeet


Printtilehden ohjeet ja aineistovaatimukset


AINEISTOVAATIMUKSET:

Rasteri kuvat: vähimmäistarkkuus 200 dpi
Raster images: not less 200 dpi.
We don't recommend you using any images taken from Internet because of their highly low resolution (72 dpi as a rule).

Tiedostomuodot (РС): EPS, TIF, JPG, PDF myös PDF 1.4 (Acrobat 5)
Formats (РС): PDF EPS, TIF, JPG
We accept PDF 1.4 (Acrobat 5)
CMYK images with transparency flattened
TIL < 240%

Väri: CMYK, harmaasävy ( pakkaamaton )
Color: CMYK, Grayscale (no compression).

Ilmoitustilaus on asiakasta sitova, kun asiakas lähettää meille tilauksen sähköpostitse tai ilmoitusaineiston.
Mikäli asiakas tämän jälkeen peruuttaa sopimuksen, on lehdellä oikeus laskuttaa ilmoituksen valmistamisesta aiheutuneet kulut. Ilmoituksen peruuttaminen hyväksytään ainoastaan, jos se on tapahtunut sähköpostitse ja siitä on jäänyt hyväksyttävä todiste joko vastaanottajan tai lähettäjän sähköpostiin ja peruuttaminen on tapahtunut vähintään 3 vuorokautta ennen lehden painopäivää.


ILMOITUKSEN LAATIJAN 10 OHJETTA:

Koska olet oman alasi paras asiantuntija ja tiedät mitä ja miten haluat mainostaa, niin parhaan lopputuloksen ja vastineen sijoittamallesi mainosrahalle saat, kun paneudut huolella ilmoituksen laadintaan. Sinun tulee muistaa seuraavat asiat:
1. Asetu venäläisen ostajan asemaan. Mieti mikä häntä tuotteessasi ja palvelussasi kiinnostaa. Tuo selkeästi esille tarjontasi ja miten Sinä voit häntä palvella.
2. Ilmoituksessa on hyvä kertoa hinnat ja tarjoukset. Toistoilmoituksiin voit päivittää muuttuvat tarjoushinnat.
3. Toimita ilmoituksen teksti valmiina, sillä sivutaittomme kyllä osaa lehden taiton, käännöstyön ym. mutta ei voi olla asiantuntija Sinun alaasi koskevissa asioissa. Halutessasi käytä sisällön suunnitteluun oma mainostoimistoasi, jossa osataan ilmaista ennestään tuttu asia parhaiten.
4. Lue ilmoitusmyyntimme lähettämä ilmoitussopimus ja vastaa siihen nopeasti.
5. Toimita ilmoitusaineisto ajoissa, ja muista että sen laatimiseen menee Sinulta sama aika, teet sen nyt tai viikon päästä.
6. Muista laittaa katuosoite ilmoitukseen, sillä asiakas navigoi luoksesi sen perusteella.
7. Jos ilmoitat kiinteistöäsi myyntiin ja Sinulla on siitä jo netissä ilmoitus, niin poimi seikat, jotka tahdot tuoda esille ja lähetä teksti sähköpostilla meille. Vain Sinä tunnet myymäsi kiinteistön parhaat puolet ja osaat tuoda ne esille.
8. Käytä ilmoituksessasi värejä, logoja yms. Kieli on ostomatkailijalle vieras, joten ulkoisen ilmeen tutuksi tekeminen on sitäkin tärkeämpää.
9. Tarkasta sivutaittomme lähettämä oikovedos huolella ja vastaa siihen nopeasti jos tarvetta on. Jos tarvetta korjaukseen ei ole, niin viestiin ei tarvitse vastasta.
10. Toistoilmoituksen on havaittu tuovan parhaan tuloksen. Kysy meiltä toistoilmoitusalennusta tai sarjailmoitusten hintaa.

HUOM! Lähetämme jokaisesta ilmoituksesta ennen sen julkaisemista tarkistuskappaleen sähköpostiinne.
Kannattaa varmistaa, etteivät viestimme joudu roskapostikansioon (SPAM/JUNK). Kannattaa tarkastaa, että olet sallinut käyttämästämme sähköpostiosoitteesta myynti@findust.com tulevat viestit esimerkiksi lisäämällä ne osoitekirjaan. Eräät sähköpostitilit, kuten Hotmail ja Google (gmail) ovat joskus luulleet virheellisesti, että postimme on roskapostia.

Verkkolehden aineistovaatimukset


MAINOSMODUULIT:

• Aineisto joko gif-, jpeg- tai png-muodossa
• Vähintään 72 dpi
• Moduulin pitää olla sovitun koon mukaisena
• Käytä vähän tekstiä, selkeä fontti ja iso fonttikoko
• Vältä paljon yksityiskohtia ja värigradienttia

VIDEO:

• Videon YouTube-linkki
Esimerkki: https://youtu.be/minun_video...